MEGNYITOTTA KAPUIT A BUDAPESTI BEMUTATÓTEREM

Publikálva 05.04.2017

A Johnson Controls International Kft, mint a Johnson Controls – Hitachi Airconditioning kizárólagos magyarországi forgalmazója 2017. január 19-én ünnepélyes keretek között megnyitotta bemutatótermét és oktatóközpontját Budapest, Gubacsi úti telephelyén. A Johnson Controls International Kft. a megnyitón vendégül látta a a Magyarországon, Bulgáriában, Romániában, Szerbiában és Bosznia-Hercegovinában működő Hitachi viszonteladói hálózat vezető képviselőit. Magyarországról partnerünk, a Klíma Kft. (Klímaáruház) képviselői vettek részt az eseményen.

Cégünk meghívott európai vezetői az előadások során kiemelték a fenti átalakulásokban rejlő lehetőségeket, régiós terveket és nem utolsó sorban bemutatták az új Hitachi klímaberendezések termékskáláját. Az előadásokat követően vendégeink bemutatótermünkben megtekinthették működés közben is a Hitachi split klímákat, Yutaki hőszivattyút és különböző VRF megoldások automatika rendszerbe történő integrálását valamint a Johnson Controls METASYS épületfelügyeleti rendszer lehetőségeit.
Az oktató központ kialakításával lehetőség nyílik a partnerek, telepítők és szervizelők helyi termék specifikus képzésére. Szándékaink szerint beruházók, tervezők és kivitelezők részére is szervezünk műszaki bemutatókat, hogy interaktív módon jelenítsük meg a Johnson Controls legújabb fejlesztéseit, tapasztalatainkat illetve direkt visszajelzést kapjunk a megrendelői igényekről, tevékenységünkről.

BÍZUNK BENNE, HOGY HAMAROSAN SZEMÉLYESEN VENDÉGÜL LÁTHATJUK ÖNT IS!

Legfrissebb hírek